The Pussycat Dolls

Asså det är helt sjukt vad jag älskar Pussycat Dolls!

Jag brukar egentligen inte kolla så mycket på Dokusåpor men på senaste tiden känns det som om det har blivit mer och mer.

Pussycat dolls är ju en realityserie där dom tar ut ett antal tjejer som sen ska vara med i en tävling om vem som ska bli den nya medlemen i tjejgruppen "The pussycat Dolls" och i dom nya avsnitten har dom ju till och med satt ihop en ny tjejgrupp vid namn "Girlylicious"

Och jag bara undrar hur fan man som tjej kan utsätta sig för alla dom sakerna dom blir utsatta för i programmet. Mobbning, utfrysning, bli kallad för glåpord och bli nedtryckta rent mentalt.
Jag förstår att tjejerna som söker dit och blir antagna blir överlyckliga över att det nu är deras chans att om dom har tur, bli kända och få stå i rampljuset. Men frågan är om det verkligen är värt det?

Av tusentals unga tjejer som söker är det 15 stycken som blir antagna. Och därefter i ett par veckor framöver ska dom vara med och tävla om en plats i gruppen.

I början av säsongen får tjejerna en makeover, de flesta blir jättefina, men sen har vi ju dom som i princip får klippa av sig nästan hela håret eller färga det till en gräslig färg man kanske inte alls gillar. Och jag hade ju aldrig velat klippa av mig mitt hår om jag inte hade varit säker på att jag hade blivit känd.

Sen ska tjejerna sätta på sig sånna tajta små glittriga magtröjor och korta kjolar som visar hela nedre regionen. Inte konstigt tjejerna blir klassade som sexobjekt, dom har ju inga kläder på sig! Dom ser ju ut som värsta slamporna enligt min mening.

I det avsnittet jag såg precis ska tjejerna lära sig uppträda sexigt och lära sig dansa sexigt och har en manlig danspartner, den som dansar sexigast kan inte elimineras. Och en av tjejerna lägger sig ned och krålar på golvet och gnider sig mot sin partner som om det vore värsta porrfilmen! Ska man verkligen behöva utsätta sig för något sådant för en chans till sin stund i rampljuset?

Och tjejerna är så jävla elaka mot varandra så det är rent sjukt!
En av tjejerna slängde ur sig till en annan tjej att hon rätt ut sagt dansade som en Drag Queen?! Är det verkligen nödvändigt att säga så till någon annan? Kan hon inte bara hålla truten och hålla det för sig själv? 
Dom fryser ut varandra något så fruktansvärt och jag bara sitter här och är glad över att jag inte är med i programmet, och när en annan tjej berättar att hon känner sig utsatt och ledsen över att de andra snackar skit om henne säger deras mentor och producent (Robin Antin) till henne att hon ska stå ut med det. En pussycat doll måste vara stark. Men hur fan kan man vara stark när man dag in och dag ut blir rent utmobbad? Både av tjejerna och personerna som sitter i Juryn.

I dom nya avsnitten har ju juryn antagit en stor, rödhårig pojkaktig tjej som verkar vara en helt underbar tjej med jättefin sångröst. Och direkt börjar tjejerna snacka, viska och peka ut henne och säger till henne att hon inte passar in. Varför skulle hon inte passa in?! Är det bara för att hon är annorlunda? Hon var jätteduktig både på att sjunga och dansa, och när hon var sminkad tyckte jag hon var hur söt som helst! Men ändå åker hon ut efter bara några avsnitt när mer än hälften av tjejerna som är kvar varken kan dansa eller sjunga!

Det är precis som om producenterna tänker "Vi tar in en rödhårig, tjock tjej som de andra flickorna kan mobba så får vi högre tittarsiffror!" För drama säljer ju.

Jag är ju ett levande bevis på det, jag tycker hela konceptet och programmet är helt sjukt. Men ändå tycker jag det är riktigt underhållande att kolla på.

Men frågan är ju om man verkligen berädd att sälja sig själv för några minuter i rampljuset? För när man väl åkt ut, vem fan kommer egentligen ihåg dom då? Inte jag iallafall.


Kommentarer
Postat av: Stephie

Jag såg det med. Det är är rätt kul så jävla mkt drama hahahaha.... värre än vårt gäng ju haha!

2008-08-07 @ 19:04:00
Postat av: åsa

vi kan köra med deras stil, kläder och så alltså! tror vi hade passat som fan i det de bär ;)

HÖR AV DIG SÅ VI KAN TJUVRINGA OM TANDKRÄM OCH DRICKA TETRA PÅ ULLMATTAN!!!!!

<3

2008-08-07 @ 23:03:39
URL: http://honsomler.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0