Lite uppdatering

Jag är riktigt dålig på att uppdatera har jag märkt!

Men iallafall så har jag påbörjat min provanställning på Connecting Sweden som ligger på 12e våningen på Slagthuset, och jag trivs som fisken i vattnet. Det går verkligen jättebra och jag har sålt många avtal. Idag slog jag rekordet på avtal i kampanjen då jag lyckades sälja 17 stycken avtal! Alla var verkligen jätteduktiga och min Chef var överlycklig! 

Vi har en tävling då vi som jobbar i kampanjen är uppdelade i 2 lag, och dom som säljer mest avtal tillsammans vinner. Mitt lag förlorade igår, och då fick vi stå och sjunga förlorarlåt. 

Men idag vann mitt lag, så imorgon ska vi planera något jävligt de andra laget måste göra.

Igår fick jag även ett litet kusinbarn. Och det är första barnet i släkten! Så det ska bli jättekul att få träffa den lille killen!
På lördag ska jag farmor och mormor till Vattentornet och fika tillsammans. Det ska bli jättemysigt!


Helt sjukt galet

Idag känns allt så underbart!

Först och främst så ringde Poonam från min intervju jag var på i Fredags på slagthuset, och hon ville jag skulle komma in och jobba i morgon. Hon tyckte att jag verkade vara en trevlig tjej och så. Och när jag tänker efter så är jag nog rätt trevlig. Så det är jättekul! Där är typ 300 ungdommar anställda så man är ju lite nervös, men det kommer gå jättebra!

Och kom på för en stund sen jag och Tom har 10 månader idag. Vilket båda två hade glömt, men man slutar ju nästan räkna nu.

I fredags hade jag riktigt roligt, var med Corinne hela förmiddagen och käkade på Grafitti och senare på kvällen stack jag, Corinne och Steph hem till min kusin Tobbe och där var även min bror Jimmy.
Det blev en riktigt galen kväll. Och fyfan vad kul vi hade!

Vi spelade bussdriver, och dansade som idioter till gamla godingar. Jimmy fick för sig han skulle dansa med en mopp och tog fram en ur städskåpet, sen helt plötsligt tog han fram kvastar och allt han fick tag på och började spela gitarr på dom och slog dom i taket. Sen kom grannarna och klagade över vi hade för hög musik på.

Vi skulle in och fråga hos grannen om vi kunde få låna en kortlek. Och steph presenterade oss som "de som bodde bredvid" och grannens katt var på väg att springa ut så sa grannen att de var hennes katt som brukade hoppa över till vår balkong. Då slog steph ur sig att så brukade hennes katt göra hemma också! BLONDIN!

Kvällen slutade på KB och jimmy hade visst somnat i en rutschkana på vägen hem och sedan pissat på den. Hallelulja!

p.s. Jag har världens bästa familj!!

Och jag antar jag och Stephanie snart officielt kommer bli släkt med varandra då hon nu dejtar min kusin! Haha.

Telefonförsäljning

Dålig uppdatering men har varit så trött dessa dagarna.

I måndags började min provanställning på Telespärr, och jag tycker verkligen det är skitkul! Jag och de andra tjejerna har riktigt kul tillsammans och vi matchar varandra jättebra så det känns skönt.
Ibland när man ringer till folk så blir dom asförbannade och säger en massa elaka saker till en, men en del personer är riktigt trevliga och vill inte sluta prata. Men jag trivs jättebra och tycker verkligen det är skitkul med telefonförsäljning!

När jag skulle ringa första samtalet trodde jag att jag skulle skita på mig, jag var så jävla nervös att jag satt i flera minuter och bara kollade på telefonen. Men efter några samtal så släppte min nervositet och nu är jag hur grym som helst! På bara 2,5 dagar har jag verkligen utvecklats och är inte lika rädd för att ta för mig. Och jag bara ÄLSKAR när folk frågar mig frågor och jag kan svara på ett professionellt sätt. Man känner sig så vuxen och viktig!

Dock vet jag än om dom tänkt anställa mig än, men jag har fortfarande dörrarna öppna om något annat skulle dyka upp.


Girls night

Ja, då var man på jobbintervju igår, och på måndag ska jag på provanställning!
Jag hoppas verkligen att detta går vägen nu för jag behöver verkligen detta jobbet! Igår var jag Madde, Corinne och Anna 2 ute och gjorde stan osäker. Det var faktiskt riktigt kul, men dock ledsen över andra saker.

Snart kommer Sara hit och ska skjutsa mig in till Tom.
I morgon ska jag nog till Stephanie och ha lite girls night. Sover antagligen över där med.
Har inte så mycket mer att skriva än att Corinne var riktigt rolig igår. Det är nog bara mina kompisar som går och snubblar över golven, dansar mitt på stortorget med ett paraply och går förbi vakterna med sprit i väskorna och sedan dricker det på toaletten!

Later!

Intervju

Gissa vem som ska på jobbintervju i morgon!

Jo JAG! =)
Önska mig lycka till!

Pappas födelsedag

Ja, då är det snart helg igen!

Pappa fyllde år idag, så efter jobbet firade vi honom med god mat och paketer. Jag gav honom en Whiskey behållare som för övrigt var riktigt fin. Undra var den var köpt ifrån (!)

Det hände faktiskt en rolig sak igår (eller var det i förrgår)
Jag och Tom hade nästan precis vaknat, och slog på TVn och kollade lite på Momento. Och jag bara fick för mig att jag skulle ringa in för jag kunde ordet. Så jag ringde in och fick lämnat mitt nummer, eller jag lämnade Toms hem nummer. Och nästan direkt efter jag lagt på luren ringer det i hans hemtelefon, och jag tar ett skutt ur sängen och springer halv lycklig till telefonen och svarar. Och i luren hör jag hur Tom vrålar av skratt. Då visade det sig att när jag inte hade sett, hade Tom tagit sin mobil och ringt för att lura mig att tro att det var Momento.

Gissa om jag var sur resten av dagen? Haha.

Idag fick jag beställt tid till Akademikliniken till Hudslipning. Förhoppningsvis ska det ta bort mina ärr och porer i ansiktet. Så det ska bli intressant och se om det kommer att fungera. Fick dock höra av Tom att där hade jobbat en läkare på Akademikliniken som hade våldtagit sina patienter. Tur han inte jobbar där längre! Nästan så man inte vågar åka dit, men känns som om det inte spelar någon roll i och med läkaren inte jobbar kvar där längre.

Annars har det inte hänt så mycket annat, färgade Maddes hår innan och har sökt jobb som en galning. Fortfarande ingen som hört av sig än. Det är ju så man börjar bli gråhårig!

Och måste väl också nämna att på lördag ska jag ut och åka motorcykel för första gången i mitt liv! Pappa sa han skulle ut och köra då, så jag får väl ta och börja förbereda mig tills på Lördag. Är faktiskt ganska nervös. Man ska ju liksom följa med i svängarna annars finns det ju risk att motorcykeln välter. Hm, vi lär väl se hur detta kommer sluta!

Girlicious



Finalen på Pussycat Dolls Girlilicious (Visserligen repris) såg jag idag!
Jag hann inte följa avsnitten när de gick innan för några veckor sedan så har fått följa serien nu varje dag efter jobbet istället. Och jag är så kär.

Man verkligen sätter sig in som om man kände varenda tjej i programmet. Det blir som om man lär känna tjejerna utantill och in och vissa av dom vill man bara ska gå raka vägen till finalen.

Jag hade min favorit och det var Chrystina. Hon gjorde inte så bra ifrån sig imellanåt och hon och några andra tjejer bråkade och stängde ut varandra rätt mycket, men hon var så duktig och söt så jag blev sååå glad när Chrystina kom med i gruppen.

Hon gjorde ett så fantastiskt uppträdande i finalen att jag bara ville dö. Satt precis på youtube och lyssnade. Hon är bara såå fantastiskt bra!!

Funny kitties

 

Här har ni dom ultimata anledningarna till att skaffa Katt.
Riktigt rolig!

RSS 2.0